Makkelijk, goedkoop en zonder aanmelden bellen via 0900-toegangsnummers.

Bellen met de toegangsnummers van de Belknaller werkt heel makkelijk. Zoek in de tarieflijst naar het land dat je wilt bellen, bijvoorbeeld voor Duitsland: 0900 0135 Zodra je contact hebt, kun je het duitse abonneenummer intoetsen dat je wilt bellen (incl. landcode), bijvoorbeeld 0049 211 1234567. Sluit af met een hekje (#).

Je hoeft je niet aan te melden, of een extra abonnement af te sluiten. De Belknaller-toegangsnummers zijn vanaf iedere telefoon te bereiken. Ook als je belt via de kabel, of met je mobiele telefoon*. Je betaalt alleen het tarief dat je voor het gesprek hoort. Hierbij zijn de BTW en alle internationale kosten inbegrepen.

Afrekening van de gebelde kosten geschiedt via je normale (KPN) nota onder het kopje 0900-servicenummers. De belkosten gaan in na de tariefmelding.

In het geval van aanbiedingen kan je favoriete bestemming tijdelijk via een (goedkoper) toegangsnummer bereikbaar zijn. Om altijd de actuele toegangsnummers te weten, is het verstandig je aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief.

Als je nog meer vragen hebt, klik hier.